Συστήματα ασφαλείας

sustimataΗ Force εστιάζει πάντοτε στην εύρεση τρόπων που θα σας καταστήσουν ασφαλείς από επιτήδειους που επιθυμούν να κερδοσκοπήσουν με την καταπάτηση και την κλοπή.

Γνωρίζουμε καλά την αίσθηση του άγχους και της ανησυχίας που βιώνεται για την ακεραιότητα την δική σας αλλά και των γύρω σας, γι’ αυτό και τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να καλύπτουν κάθε πιθανή σας ανάγκη.

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην προστασία οικιών, επιχειρήσεων και δημόσιων χώρων γεγονός που αποδεικνύεται από την ευρεία χρήση τους ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αλλά και από την μείωση περιστατικών που σχετίζονται με την εγκληματικότητα.

Η Force φροντίζει να σας εφοδιάζει μόνο με προϊόντα που διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας και εγγυάται για την αποδοτικότητά τους. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν αποβεί σωτήρια για τους ανθρώπους που τα έχουν εγκαταστήσει στους προσωπικούς τους χώρους.

– Οι οικίες διαθέτουν πλήρη ασφάλεια, και έχουν απαλλαχθεί πλήρως από κινδύνους, με την τοποθέτηση συστημάτων που λειτουργούν με φωτοκύτταρο

– Οι επιχειρήσεις και οι εργασιακοί χώροι έχουν απαλλαχθεί από επιτήδειους με την χρήση κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης

– Ενώ το όχημα είναι πλέον ασφαλές, καθώς το σύστημα εντοπισμού που εγκαθίστανται στο αυτοκίνητο στέκεται ικανό να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του για το που βρίσκεται, διασφαλίζοντας και την σύλληψη του δράστη.

– Οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι έχουν διασφαλίσει την ηρεμία με την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης

– Κάθε χώρος έχει διασωθεί από την καταπάτηση με την εγκατάσταση αποδοτικών συστημάτων συναγερμού που προειδοποιούν τον ιδιοκτήτη και τρέπουν τον δράστη σε ταχεία φυγή

– Πέρα από αυτά τα συστήματα ασφαλείας, η Force παρέχει αποδοτικά συστήματα πυρανίχνευσης για την διάσωση της οικία σας ή του καταστήματός σας από φωτιά

Η επιλογή σας στην Force και στα προϊόντα της είναι η πιο συνετή και συμφέρουσα λύση που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε ασφαλής χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε μεγάλα έξοδα, αφού πάντα σας προσφέρει οικονομικές λύσεις που παραμένουν πάντοτε ποιοτικές.