Aντιπροσωπείες

NAPCO SECURITY GROUP: Η NAPCO από την ίδρυσή της το 1969 και με την είσοδό της στο χρηματιστήριο (NASDAQ NSSC) το 1972, αποτελεί μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας. Εκατομμύρια οικίες και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο προστατεύονται με τα προϊόντα του ομίλου της εταιρίας NAPCO.

HONEYWELL: Η Honeywell είναι μια αμερικάνικη πολυεθνική εταιρία που εφευρίσκει και κατασκευάζει τεχνολογίες για να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις πιο δύσκολες προκλήσεις όπως η ενεργειακή απόδοση, η καθαρή παραγωγή ενέργειας, η ασφάλεια και προστασία, η παγκοσμιοποίηση αλλά και η παραγωγικότητα των πελατών. Με περίπου 132.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο ανάμεσα τους περισσότεροι από 22.000 μηχανικοί και επιστήμονες αποτελεί έναν τεράστιο κολοσσό που δίνει μεγάλη έμφαση στην απόδοση, την ποιότητα, την αξία και την τεχνολογία.

TAKEX EUROPE: Άλλοτε γνωστή ως PULNIX Europe και θυγατρική της εταιρίας Takenaka (μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρίες κατασκευής αισθητήρων ασφαλείας), η TAKEX αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στα συστήματα περιμετρικής προστασίας – φωτοκύτταρα και ανιχνευτές εσωτερικού / εξωτερικού χώρου.

GEOVISION INC: Η Geovision αποτελεί σήμερα μια από τις ταχύτατα εξελισσόμενες κατασκευάστριες εταιρίες στον κλάδο της. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της την έχουν αναδείξει ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην κατασκευή ψηφιακών συστημάτων παρακολούθησης εικόνας.

JR SECURITY: Η JR ιδρύθηκε το 1982 στην Βαρκελώνη της Ισπανίας με σκοπό την εμπορία συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας όπως ασύρματους κωδικοποιητές GSM, πίνακες συναγερμού, ασύρματους/ενσύρματους ανιχνευτές κίνησης κ.α.

Ζ-ΒΕΝ : Η Ζ-ΒΕΝ ιδρύθηκε το 1992 και ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση προϊόντων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV). Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 250 κωδικούς μεταξύ των οποίων και υψηλής τεχνολογίας έγχρωμες κάμερες και συστήματα καταγραφής που μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών.

ESSER:  Από την παραγωγή στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων πυρανίχνευσης με την στρατηγική πρωτοβουλία του Klaus Esser, ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1973 η Esser  και έθεσε έτσι τα θεμέλια της παγκόσμιας φήμης της ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο της. Μέχρι και σήμερα η Esser αναπτύσσει και παράγει αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης καθώς και συστήματα ηχητικής αναγγελίας φωτιάς. Από τον Απρίλιο του 2005 αποτελεί μέλος του ομίλου Honeywell.

COFEM S.A.: Η Cofem ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1973 με την κατασκευή και εμπορία εξοπλισμού πυρανίχνευσης. Σήμερα αποτελεί έναν αναγνωρισμένο κατασκευαστή στον τομέα της πυρασφάλειας χρησιμοποιώντας την δική της τεχνολογία και τον δικό της σχεδιασμό στα προϊόντα της.

CHANCE-i: Η CHANCE- i ιδρύθηκε το 1992. Σήμερα, μετά από χρόνια εμπειρίας, είναι πλέον σε θέση να κατασκευάζει (από το αρχικό έως το τελικό στάδιο) υψηλής ποιότητας συστήματα επεξεργασίας εικόνας και να αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στον τομέα των ψηφιακών συστημάτων καταγραφής.

FOX:  H FOX Technologies αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλειδαριών και άλλων προϊόντων εξοπλισμού ξενοδοχείων. Διακρίνεται για την σταθερή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και για το επαγγελματικό δίκτυο υπηρεσιών.

SANYO: Πρόκειται για μια από της μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Το τμήμα της οποίας δραστηριοποιείται στο κομμάτι των κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης διαθέτει ένα ευρύτατο σύνολο λύσεων από κάμερες, ψηφιακά καταγραφικά, δικτυακές λύσεις και άλλα προϊόντα σχετικά με CCTV.

FS-GPS: Κεντρικός σταθμός διαχείρισης συστημάτων εντοπισμού οχημάτων, σκαφών, ανθρώπων και αντικειμένων. Αποτελεί μέλος της FORCE Group of Security Companies

DETECTOMAT GmbH: Η Detectomat ιδρύθηκε το 1977 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες κατασκευής ανιχνευτών καπνού στη Γερμανία. Το 1999 εξαγοράστηκε από την JOB Group – την κορυφαία στον κόσμο εταιρία κατασκευής θερμολυχνιών για ψεκαστήρες πυρόσβεσης. Σήμερα η Detectomat αποτελεί μια ολοκληρωμένη εταιρία διάθεσης συστημάτων πυρανίχνευσης υψηλής αξιοπιστίας.

C.Q.R. SECURITY: Η C.Q.R. έχει επενδύσει πολλά στην ενίσχυση της θέσης της ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων για συστήματα ασφαλείας, όπως καλώδια υψηλής ποιότητας, μαγνητικές επαφές, σειρήνες, κ.ά.

SUNWAVE-SELCO: Η Sunwave Electronics ιδρύθηκε το 1996 και προωθεί στην αγορά καινοτόμα προϊόντα παγκόσμιας κλάσης μεταξύ των οποίων και μια ευρεία γκάμα αισθητήρων συναγερμού, μαγνητικών επαφών καθώς και συστημάτων περιμετρικής προστασίας. Η παραγωγή των προϊόντων της είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες.

HAOOWELL: Αποτελεί ένα σημαντικό κατασκευαστή συστημάτων CCTV που τηρεί πολύ υψηλές προδιαγραφές και διαθέτει πλήρη γκάμα από IP και AHD κάμερες καθώς και υβριδικών καταγραφικών. Επίσης σχεδιάζει και κατασκευάζει ειδικού τύπου κάμερες όπως Fish eye, LPR και PTZ και θερμικές κάμερες με έξυπνα λογισμικά Video Analytics, εφαρμογές LPR και λογισμικά για πολλαπλή απομακρυσμένη επιτήρηση καμερών.