Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Η επιθυμία μας να ενισχύσουμε την ανάγκη κάθε ανθρώπου για ασφάλεια μας ενέπνευσε να προβούμε στη σύσταση της εταιρίας Force το 1984. Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία στην ελληνική αγορά προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, εισάγουμε και διανέμουμε  τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για τους προσωπικούς σας χώρους.

Είναι αλήθεια ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου πλήττεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι οι διαρρήκτες έχουν αποκτήσει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία προκειμένου να παρακάμπτουν συστήματα ασφαλείας που μέχρι πρότινος φάνταζαν απροσπέλαστα, η ασφάλεια σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα για όλους μας.

Η προσπάθεια μας να εξελισσόμαστε και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας, μας ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Η Force, πλέον, αποτελεί μια σύγχρονη και υπεύθυνη εταιρεία, η οποία:
1. δραστηριοποιείται με όραμα που της υπαγορεύει να επιδιώκει το καλύτερο για τους πελάτες της και διατηρεί πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντων
2. παρέχει προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που είναι εύχρηστα και εξασφαλίζουν  άνετο και εύκολο χειρισμό
3. διέπεται από ένα σύνολο αξιών που υπαγορεύουν τον σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη και συνάδουν με τις αξίες της καθημερινής ζωής.
4. φρόντιζε και φροντίζει να απασχολεί καταρτισμένους ανθρώπους, που μοιράζονται το όραμά της για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με τελικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης
5. παρέχει συστήματα ασφαλείας που να ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις, με την παροχή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της η Force διατηρεί την ίδια και απαρέγκλιτη φιλοσοφία να εντοπίζει έγκαιρα τις ανάγκες σας και να τις καλύπτει με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Σημαντική επίσης απόφαση ήταν να συμμετάσχει στην ίδρυση μια εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με αντικείμενο τις φυλάξεις και την λήψη σημάτων συναγερμού σε κεντρικό σταθμό, την μετέπειτα ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP της οποίας αποτελεί μέτοχος έως και σήμερα.

Loading...